Monday, December 23, 2013

Και ποια από εμάς δεν θα ήθελε αυτός ο ταχυδρόμος να σταθεί έξω από την πόρτα μας και να μας δώσει έ


HEADLINES EKTAKTO ΣΟΚ! Στον νοσοκομείο ο Μίκης Θεοδωράκης… Θα πάθετε Έρωτα…Δείτε τι εργαλείο κόρη έχει ο Jean Claude Van Damme… Ο έρωτας γνωστής τραγουδίστριας για τον παντοδύναμο επιχειρηματία! Μάθε τώρα πως σχετίζονται τα ανδρικά χέρια με το αν…ένας rpx άνδρας είναι ΠΡΟΙΚΙΣΜΕΝΟΣ!!! Φωτό: Κόρη Έλληνα εφοπλιστή σκορπάει εγκεφαλικά με τα hοt οπίσθια της Γνωστός ηθοποιός: Έχασα την κόρη μου ΤΟ ΓΕΛΙΟ! Αυτή είναι η ΝΕΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ που σαρώνει στο διαδίκτυο και κάνει ξεφτίλα την Πάολα!! Σολωμού για Αθανασίου: Αν δεν υπήρχε το παιδί… Θα πάθετε Εγκεφαλικό!!!!Δείτε τί εργαλείο κυκλοφορεί ο Κώστας Μήτρογλου ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑΓΗ! Δείτε πώς είναι σήμερα ο Drago από το Rocky 4 !!!
Και ποια από εμάς δεν θα ήθελε αυτός ο ταχυδρόμος να σταθεί έξω από την πόρτα μας και να μας δώσει ένα πακέτο! Όμως, κορίτσια μην αγχώνεστε και μην στεναχώριεστε καθόλου διότι ο νεαρός αυτός που βλέπετε και δεν διόλου αδιάφορος, θα είναι …στις rpx τηλεοπτικές μας οθόνες κάθε Πέμπτη rpx μέσα από την εκπομπή της Βίκυς Χατζηβασιλείου! Ονομάζεται Δημήτρης Δερμετζόγλου και είναι ο νέος ταχυδρόμος στην εκπομπή Πάμε πακέτο . Και μπορεί ο Δημήτρης να είναι απόφοιτος του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών της Νομικής Σχολής Αθηνών έχει όμως ασχοληθεί με το μόντελινγκ και αυτό φαίνεται! Αν λοιπόν ο ταχυδρόμος σας χτυπήσει το κουδούνι μην διστάσετε να του ανοίξετε…
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.
Εισοδος μελων
Τελευταια αρθρα


No comments:

Post a Comment